Tiistai 20.7. Tyylillä Stadiin

Tiistai 20.7. Tyylillä Stadiin

Kolmisen tuntia shoppailimme ja vaeltelimme Salzburgissa ja sitten jo suuntasimme kulkumme autolle. Ilmastoitu auto on aika jees näillä keleillä. Ei mennyt aikaakaan kun sopivan viileä Touranimme syöksyi Autobahnaa kohti Müncheniä. Salzburg sijaitsee aika lähellä Saksan rajaa ja nopeudet nousivat aika suuriksi heti rajan jälkeen. Seurauksena oli tällä kertaa vain yksi nopea paniikkijarrutus kaista loppumisen vuoksi. Muuten ratsumme kulki tasaista 130-140 km/h kohti Münchenin lentokenttää.

Parit pysähdykset teimme matkan varrella. Ensiksi pysähdyimme ihailemaan purjeveneitä (satoja) ja lintuja Chiemseen laineilla. Järveä kutsutaan usein myös nimellä Bayerin meri!

Münchenin lentokentän autonvuokraussysteemi on paras näkemistäni. Autoa vuokrattaessa käydään autonvuokrauskeskuksessa sen firman tiskillä, jolta on autonsa varannut. Sitten halliin hakemaan auto. Palauttaessa se ajetaan yhteiseen palautushalliin, jonne on hyvät opasteet. Kaveri tulee ja tarkistaa auton. Ja eikun tsekkaamaan itseään koneesee. Nopeaa, tehokasta ja toimivaa. Suositellaan! Münchenistä pääsee moneen suuntaan. Ja autoja vuokrataan paljon. Meidän ajaessamme sisään tämä halli oli lähes tyhjä. Ajettuamme automme toiseen päähän hallia ja purettuamme laukkumme autosta, halli olikin jo täynnä palautettuja autoja.

Tsekkasimme itsemme sisään automaatilla, muttemme saaneet lippuja samalle penkkiriville. Viedessämme laukkujamme Drop inniin, kysäisimme mahdollisuutta vierekkäisiin paikkoihin. Meiltä taas kysyttiin mahdollisuutta jäädä koneesta seuraavaan aamuun jos ylibuukkaus käy toteen. Ei käynyt, mutta vapaaehtoisuutemme palkaksi meidät upgradattiin business-luokkaan. Ei paha!

Näin matkamme sain tyylikkään päätöksen. Tarjoilut business-luokassa olivat erinomaiset. Ruokavaihtoehtoja oli useita. Juomaa riitti ja kaikki tarjoiltiin laseista ja posliinisista astioista. Tähän voisi tottua, jos joku maksaisi 🙂

Matkatavaroita jouduimme hetken Hgin päässä odottelemaan, mutta kaikki löytyivät ja tuliaisetkin olivat ehjiä.

Hieno reissu! Kotona on kuuma!