Priimaa lentokyytiä

Priimaa lentokyytiä

Lentoyhtiömme äkkilähtömatkallamme on Primera Air, skandinaavinen charteryhtiö. Ja se osoittautui hyväksi kokemukseksi. Koneena oli Boeing -kalustoa. Kone oli myös ihan täynnä. Ja palvelu pelasi. Hyvin ystävällistä ja nopeaakin.

Ihmeellisintä tässä halpalentojen maailmassa oli se, että lennolla tarjoiltiin myös ateria. Ja jopa ihan kelvollinen. Ruokajuomista kahvia lukuunottamatta piti sitten jo maksaa. Mutta kanariisilentokonemättö oli huomattavasti parempi kuin esim. Mihin Finskillä on tottunut. Lisäksi se tarjoiltiin rennon hyvällä palvelulla.

Kymmenen pistetttä Primera Airille.

Sitten varoituksen sana: lentokoneesta tullessa ennen passintarkastusta on vain yksi vessa miehille ja yksi naisille, siis YKSI pytty kummallekin. Joten hoida helpotus koneessa tai kupla otsassa voi kasvaa suureksi.

Burgasin lentokenttä on taattua vanhaa sosialismin realismia, hieman modernisoituna. Aika pieni, vain neljä laukkuhihnaa. Koneelta odoteltiin laukkuja aika tovi.

Aulassa odottelikin Lomamatkojen ystävällinen opas ja neuvoi oikeaan bussiin. Ja matkalla bussille useampikin opas ohjasi oikeaan bussiin. Niitä olikin aika rivi. Nuoriso suuntasi bilekohteiden busseihin ja meidän bussissa oli monta lapsiperhettä ihan pienienkin lapsien kanssa.

Olimme siis ostaneet myös lentokenttäkuljetukset, jota muuten suosittelen. Taksillakin pääsee, mutta bussissa kuulee oppaalta kohteesta. Bussikuskimme oli varsinainen Schumacher, sen verra railakkaasti lähestyimme moottoritietä Sozopolia. Rengasrikkoja, kapeita teitä, aika railakasta ajamista. En ihan heti vuokraisi autoa täällä. Yksi kolari ja yksi melkein kolari nähtiin.

Bussimatka kesti noin 40 minuuttia ja matkalla pudotettiin osa toiseen hotelliin.