Pian lähdetään

Pian lähdetään

Pakkaus on aloitettu. Vähän kun vielä jaksaisi. Avaimet on hoidettu talo- ja autovahdille. Onneksi ei talo jää tyhjäksi. Jääkaappi syöty Pauliinan valmistautujaisissa tyhjäksi.

Odotus on korkealla kun Hertan perheeltä tuli lämmin tervetulotoivotus ja lupaus, että vasta leivottu, perinteinen apfelstrudel odottaa matkailijoita Schmirnissä. Ihan on fiilis kuin menisi sukuloimaan Itävaltaan. Niin mukava on Ellerin perhe, joilta olemme varanneet loma-asuntomme. Huoneiston nimi on Sumpfkopf ja se käsittää kaksi makuuhuonetta, tupakeittiön ja kylpyhuoneen. Varustusta löytyy pesukoneesta lähtien. Ja se kylpyamme missä väsynyt vaeltaja liuottaa maitohappoiset jäsenensä illalla. Nyt on viisastuneina varattu mukaan myös kylpyvaahto, jota oli vaikea viimeksi löytää.

Majapaikkamme
Ferienhaus Saxenhof, keskikerroksen vasemmanpuoleinen ikkuna on meidän makuuhuone, krusifiksin juurella.

Mitähän kaikkea sitä pakkaisi mukaan. Aina sitä kantaa ylimääräistä, mutta jos ei niin kauhiasti. Kamerakalustokin painaa jo aikalailla. Vaatteitakin pitää olla niin lämmintä kuin kesävaatettakin. Lumille nimittäin vielä noustaan.

Säätiedotukset lupailevat suhteellisen hyvää ilmaa ensi viikoksi. Pieniä kuuroja ja ukkosia ei juuri voi välttää, mutta aurinkokin näkyy. Maanantaiksi on luvattu hyvä aurinkoinen keli.

Vuoret, vanhat hyvät ystävät, täältä tullaan!