Matka alkaa

Matka alkaa

Yksi matkan kohokohdista on aina juuri ennen lentoa. Täällä odotellaan SAS Loungessa lentokoneen lähtöä. Ainakin tähän mennessä matkan päivitys premiumluokkaan ei harmita. Rauhallinen, viihtyisä lounge odotti kentällä. Kahvia, hedelmiä, juomista yms. tarjolla. Miellyttävä ympäristö odotella koneen lähtöä.

Sää on vaihteleva ainakin Munchenissä. Loppuviikoksi on luvattu sateista. Jopa ukkosta. No, sisällähän tässä kuitenkin istutaan luennoilla, joten ihan paahteinen keli olisi aika tuskaista. Ehkä tämä parempi jos kelit aukeaisivat seuraavalle viikolle.

Matkaa on todella odotettu. Nyt se on todellisuutta. Pakkaus sujui mukavasti ja tavaraa tuli mukaan. Osa jäi vielä Marenkin tuotavaksi. Vaelluskengillä ei juuri konferenssissa mitään tee. Polvi meinasi tehdä eilen tepposet ja meni lukkoon. Tuntuu vieläkin hieman aralta. Toivotaan sen vetristyvän Alppeja kohti mentäessä.

Tämä on yksi matkan kohokohdista. Istua kentällä juuri ennen koneen lähtöä. Kaikki on vielä edessä. Matka on jo alkanut. Odotus nipistelee mielikuvituksessa. Nyt mennään!

One Reply to “Matka alkaa”