Maanantai 6.7. – Nauders

Maanantai 6.7. – Nauders

Saavuimme lopulta Naudersiin maanantaina klo 19 paikallista aikaa. Ensimmäisenä iltana (maanantaina) porukkamme oli suorastaan uupunut. Kaikki katselivat toisiaan zombiena. Matkan uuvuttaa.

Ensimmäinen kokonainen päivämme (tiistai) oli varsin vaihteleva. Aamulla heräsimme sateen ropistessa kattoon. Apart Benita osoittautui erinomaiseksi, siistiksi, uudeksi ja hyväksi majapaikaksi. Talon emäntä oli avulias ja ystävällinen. Tilaa on kahdessa kerroksessa 79 neliötä. Pari vuotta vanha ”tönö”. Kaksi makuuhuonetta ja olohuone sekä keittiö.

Tiistaina lisäys: Noniin, vihdoin pääsen päivittämään sivuja. Ankaran tiistai-illan taistelun jälkeen ostettu prepaid sim-kortti toimii. Ostin Naudersin postista A1 -kortin, jonka kattavuus on paras. Maksoi 39 e (19 e kortti ja 20 e puheaikalappu) sisältää 20 e puheaikaa ja 1,5 Gt netti-liikennettä. Asentaminen omaan koneeseen olikin sitten kinkkisempi juttu. Soittelin tukeen. Lähettivät asetukset puhelimeen. Ei toimi. Omalla Soneran liittymällä nettiin ja etsimään asetuksia. Jotain löytyi. Viimein löytyi oikeatkin asetukset macin bluetoohtin asetuksiin:

Käyttäjänimi: ppp@A1plus.at
Salasana: ppp
APN: A1.net
Lähtevän postin palvelin: smtp.a1.net

Ihme, netti toimii jollain nopeudella (3G)! Ja blogia päivittämään.