Keskiviikko 8.7. – Lunta ja pilvee

Keskiviikko 8.7. – Lunta ja pilvee

Saavuttuamme huipulle keli oli varsin mukava pilvipoutainen, mutta laaksosta hiipi pilvet ylöspäin ja niin kohta olimme ihan pilvessä!

Säät vuorilla muuttuvat todella nopeasti. Viidessä minuutissa voi näkyvyys laskea lähes nollaan. Ja toisin päin.

Aikamme huipulla pällisteltyämme suuntasimme pienelle piknikille hieman alemmas ja hieman lämpimämmälle paikalle. Näkyvät eivät huonuntuneet oikeastaan ollenkaan.

Picknikin jälkeen suuntasimme vanhoille tutuille paikoille Hochimstiin. Siellä nousimme kohti huippuja Juhon ja Maren kanssa tuolihissillä. Anssi ja Åke jäivät tutkimaan Hochimstin salaisuuksia. Valitettavasti tuuli vei mennessään Juhon Alpine Coster -lipun ja lasku maailman pisimmällä kesäkelkkaradalla jäi haaveeksi. Näkymät olivat kuitenkin komiat.

Aikamme kuvattuamme palailille takaisin alas ja suuntasimme Anssin toivomuksesta paikalliseen Macciin hakemaan hänelle päivällisen. Olikohan nuoren herran kiinnostus Imstiä kohtaan juuri tämä?

Lopulta palailimme Naudersiin nauttimaan illasta ja päivällisestä. Åke loihti pöytään erinomaiset pihvit. Loppuilta sujuin blogia päivitellessä ja kuvamateriaalia editoidessa. Sitä tulee aika runsaasti niin still- kuin videopuolellakin.