Kesä 2018 – Venter Tal

Kesä 2018 – Venter Tal

Grüß Gott! Olemme vältelleet reissuillamme Ötztalin turistilaaksoa. Pitäähän sekin kyllä kokea. Niinpä vuoden 2018 alppimatkamme suuntautuu Ötztalin laakson sivulaaksoon, Venter Taliin. Majoituspaikaksemme valikoitui piskuinen Winterstallin kylä ja siellä Gerlinden perheen omistama Haus Weisskogelblick. Majoitus löytyi tutusti www.tiscover.com -sivuston kautta niinkuin aina ennenkin. Helppo ja mukava tapa löytää majoitusta Alpeilta.

Kuva Wikipedia, Winterstall, Haus Weisskogelblick keskellä takarivissä.

Kyllä lomaa onkin odotettu jo pitkään. On hyvä päästä vuoren rinteille nollaamaan vuosi. Odotettavissa kaksi viikkoa askeleita, ajoa ja hikeä sekä hyvää mieltä. Venter Talin kapeassa laaksossa on ilo istua parvekkeella ja nauttia näkymistä.

Tällä kerralla valitsimme lentoyhtiöksi Finnairin. Saas nähdä tekeekö mieli palata Lufthansalle seuraavalla kerralla. Lufthansan palvelut ovat olleet aina paremmat kuin Finnairilla. Hyöty tulee kotikentällä. Finnairilla Helsinki-Vantaalla ja Lufthansalla toisessa päässä Münchenin kentällä. Kilpailevan lentoyhtiörypäksen palvelut ovat vähän sivuosassa. Finnair on One Worldin osa, Lufthansa taas Star Alliancen.

Auto vuokrattiin myös hovihankkijalta eli Sixtiltä. Pieni avoauto on varauksessa. Saa nähdä mitä tällä kertaa odottaa kentällä. Joka tapauksessa linnunlaulua on tarjolla taas. Ja lannan tuoksua. Otamme auton aina nolla omavastuulla vaikka se maksaakin. Usein siten saa paremman auton ja ei ole huolta vaikka huolellisia olemmekin auton kanssa.

Kohta mennään!