Illalla hilpeenä kaljaa…

Illalla hilpeenä kaljaa…


Illalla hilpeenä kaljaa…, originally uploaded by Jukina.

…aamulla kalpeena hiljaa. Lähtöpäivän eli tiistain 22.7. aamu valkeni aikaisin meidän porukallemme. Olimme tilanneet kuljetuksen kentälle klo 8. Aamiaisen jälkeen osittain varsin hiljainen ryhmämme suuntasi kulkunsa Bangkokin uudelle kentälle, Suvarnabhumiin. Reitillä ei ollut paljon ruuhkaa ja matka taittui 40 minuutissa. Kannattaa varata se tunti matkaan kaiken varalta. Jos liikenne sumppuuntuu Bangkokissa se sumppuuntuu oikeasti.

Olimme tsekanneet itsemme koneeseen jo edellisenä päivänä, joten marssimme suoraan online checkin -tiskille jättämään tavarat. Kone oli ylibuukattu, joten vapaaehtoisile oli tarjolla 300 euron lentovouchereita ja majoitukset, jos vapaaehtoisesti jäisimme koneesta. Halusimme kuitenkin jo kotiin. Ja Anniinallakin työt kutsuivat. Muuten ehkä olisi kannattanut ottaa tarjous vastaan. Saimme kysymällä paikat samalta riviltä vierekkäin.

Sitten ei muuta kuin passintarkastukseen. Anniina joutui kirjoittamaan maastalähtökortin uudelleen kun oli tullut passiin pieni vesivahinko jossain vaiheessa. Tax Free kauppoja oli ihan tarpeeksi lentokentälläkin. Hyviä tarjouksiakin oli. Pari kassia tarttui sieltäkin matkaan. Sitten vain odottelimme torkkuen koneen lähtöä.