Casanovan taloon

Casanovan taloon

Lomamatkamme vie meidät tänä vuonna myös gondolien ja kanavien kaupunkiin. Tuohon hirvittävän kalliiseen, once on lifetime -kohteeseen, Venetsiaan. Varasimme sinne majoituksen Hotels.com-sivuston suosituksien mukaan, hieman netin keskusteluja ja arviointeja eri palstoilta katsellen. Löytyi lopulta suhteellisen kohtuuhintainen ja kivan näköinen, mutta vaikean niminen hotelli: Ca’ Bragadin Carabba. Ja kuinka ollakaan, mainostekstiensä mukaan kyseinen palatsi on aikanaan majoittanut myös Ciacomo Casanovaa! Kait jokainen palatsi Venetsiassa sitä on tehnyt tai ainakin väittää tehneensä.

Sattuneesta syystä Venetsiassa lienee maailman pahimmat parkkiongelmat. Hotellimme läheltä ei saa parkkitilaa autolle ei sitten millään. Syy lienee siinä että kaupungissa ei autoilla juuri liikuta paitsi ampfibioautoilla. Varasimme siis myös autolle majoituksen Tronchettosta.

Innolla odotamme Venetsiaa, sen haisevia kanaaleja, hirvittäviä turistilaumoja, pöyristyttävän ylihinnoiteltuja kahviloita, ziljoonia kuvauskohteita ja tietenkin asiaankuuluvaa gondoliajelua rankkasateessa!

One Reply to “Casanovan taloon”