AbroadBand

AbroadBand

Tiistaina saapui paketti Itävallasta DHL:n kautta. Tilaamani SIM-kortti saapui. AbroadBand on itävaltalaisen A1 mobiilioperaattorin palvelu. Kortilla on mahdollista surffata 50 maassa suhteellisen edulliseen hintaan. Itseasiassa samaan hintaan joka maassa. Surffailu maksaa 0,59 e/Mt.

Diili on aika hyvä, koska Saunalahden roaming esim. Itävallassa maksaa 3,02 e/Mt. B.Freen prepaid-korttikin, mitä olemme käyttäneet Itävallassa maksaa 19,90 e ja sisältää 1,5 Gt surffailua. Näin prepaid hinta on 0,79 e/Mt eli hieman kalliimpi.

Palvelun etu on juuri siinä, että sama kortti toimii kaikissa 50 maassa eikä tarvitse ostaa erikseen prepaidia joka maahan. Blogien ja Facebookin päivittely sujuu nyt paremmin matkojen aikana. Toivottavasti.

Kortti toimi pienen virittelyn jälkeen niin iPadissä kuin mokkulassakin. Ostin syksyllä SIM-kortin leikkurin. Padissahan käytetään microSIM-korttia. Mokkulan pitää olla Huawein -malleja. Kokeilin ensin BandLuxeen, mutta se ei pelittänyt. Saunalahden Huawei E1820 -mokkula toimi pienen virittelyn jälkeen hyvin.

Edessä on matkoja niin Lontooseen, Geneveen, Müncheniin kuin Itävaltaankin, joten testiä on tiedossa.